АНА БАТЕВА

🎭 За своето творческо ателие в рамките на Националния конкурс „Слави Шкаров“ режисьорът Ана Батева е избрала да работи с актьорите Мартин Емануилов и Ивайло Спасимиров фрагмент от пиесата „Празен град“ на македонския драматург Деян Дуковски.

ЕВА ДАНАИЛОВА

🎭 Режисьорът Ева Данаилова е озаглавила проекта си „Емоции от първа необходимост“, като за творческото си ателие в рамките на конкурса „Слави Шкаров“ тя работи с актьорите Кристиана Ценкова, Ивайло Драганов, Ростислав Панков, Дона Вълова, Крум Берков, Любомир Кънев и Надя Банчева.

⚜️ В основата на работата им стоят миниатюри от пиесата на Бертолд Брехт „Страх и мизертия в Третия райх“, като режисьорското решение е те да бъдат комбинирани с текстове от самите актьори.

КРИСТИНА БЕЛОМОРСКА

⚜️ Режисьорът Кристина Беломорска е избрала да работи с текста на Матей Вишняк – „Различен театър или Човекът като кошче за боклук“.

💫 В творческото ателие си партнира с актьорите: Ивана Керанова, Катерина Борисова, Мариана Крумова, Ясена Господинова, Йовко Кънев, Косьо Станев, Тодор Лазаров и Милен Димитров.

Сподели с приятели